Dwie lewe ręce w kuchni

Strony

  • Strona główna
  • Bożonarodzeniowe inspiracje - rękodzieło

piątek, 9 stycznia 2015

Domowy cukier waniliowy

Przesypujemy cukier do małego słoiczka, wkładamy do środka laski wanilii, szczelnie zamykamy i zostawiamy na co najmniej 2-3 tygodnie.  Gotowe. Użyłam białego cukru (staram się go w ogóle w kuchni nie używać), ale następnym razem zrobię cukier waniliowy trzcinowy.
Autor: Yekate czyta o 17:24
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

Durszlak

blogi kulinarne

FB

Nasz głuchy pies

Popularne posty

  • Kolacja mistrzów na koniec świata
  • Tortilla z grillowanymi warzywami
  • Deser z mango - wersja ulepszona
  • Biszkopt mojej Babci
  • Dekorowanie trwało
  • Sałatka na szybko z kurczakiem
  • Muffinki dyniowe a'la Jamie

Archiwum bloga

  • ▼  2015 (4)
    • ▼  stycznia (4)
      • Placek sernikowy z nutą pomarańczową
      • Naleśniki z mąką pełnoziarnistą z twarogiem i muse...
      • Domowy cukier waniliowy
      • Koktajl ze szpinakiem
  • ►  2014 (14)
    • ►  grudnia (1)
    • ►  listopada (6)
    • ►  października (3)
    • ►  maja (1)
    • ►  kwietnia (1)
    • ►  marca (2)
  • ►  2013 (34)
    • ►  października (1)
    • ►  września (1)
    • ►  czerwca (5)
    • ►  maja (3)
    • ►  kwietnia (2)
    • ►  marca (10)
    • ►  lutego (12)

O mnie

Moje zdjęcie
Yekate czyta
Wyświetl mój pełny profil
Durszlak.pl
Motyw Okno obrazu. Obsługiwane przez usługę Blogger.